У новому випуску "Світ навиворіт" на "1+1" Дмитро Комаров і Олександр Дмитрієв покажуть несподівану сторону такого різного Китаю. Вони побувають в лабораторії майбутнього, де створюють клонів.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу Комаров і Дмитрієв безстрашно відправляться до Пекіна Піднебесної, щоб ексклюзивно показати українським глядачам лабораторію майбутнього, в якій вже сьогодні створюють клонів.

Вічне життя-мрія протягом усього існування людства. Так, з давніх часів люди шукали рецепт еліксиру молодості. Однак саме китайським вченим вдалося підійти до вирішення питання ближче, ніж будь-коли. Для цієї лабораторії, в якій побував провідний технологія клонування-повсякденність, а не експеримент.

Дмитро Комаров з "Світу навиворіт", фото: прес-служба 1+1
Дмитро Комаров з "Світу навиворіт", фото: прес-служба 1+1

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У Пекіні мандрівникам вдасться більше дізнатися про технологію, яка досі вражає уяву людей по всьому світу. Клонування покаже, як можна перероджуватися знову і знову.

Дмитро Комаров зможе побувати в офісі наукової компанії. Вона унікальна тим, що на комерційній основі займається тим, що клонує домашніх тварин. Так, він відкриє завісу таємниці, як в реальності, а не книгах, нове життя може народитися з ДНК в пробірці.

"Просто у нас на очах відбувається справжнє диво - жива істота створюють з клітин. Сьогодні я побачив те, що вразило мене настільки, що світ дійсно колишнім вже не буде. Фантастичні фільми, які я бачив у дитинстві, книги-все це ожило на моїх очах. І я побачив, що майбутнє не тільки на екрані, а воно зовсім поруч", - ділиться враженнями телеведучий.

Дмитро Комаров з "Світу навиворіт", фото: прес-служба 1+1
Дмитро Комаров з "Світу навиворіт", фото: прес-служба 1+1

Комаров покаже ексклюзивні кадри поведінки дорослих клонованих тварин. Крім того, йому вдалося з'ясувати, які відмінності вони мають від "оригіналу" і як поводяться дорослі особини.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Дмитро Комаров з "Світу навиворіт" встряв у біду за кордоном.

Як повідомляв Знай. ua, Дмитро Комаров зі Світу навиворіт знайшов "короля змій" і пробрався на ферму на даху хмарочоса.

Також Знай. ua писав, що коли поруч кохана, Комаров розповів про особливі 5 дні в Гонконзі з красунею-дружиною.