Українська співачка Тіна Кароль прийшла в шоу-бізнес вже більше 15 років тому. Тим не менш, час ніби не владний над витонченою блондинкою з сильним голосом, яка в свої 35 років продовжує виглядати як юна дівчина. Але Тіна запам'ятовується не тільки своїми піснями, а й образами, в яких елегантність поєднується з яскравою сексапільністю.

Так, один з численних фан-акаунтів Тіни в соціальній мережі Instagram опублікував нове фото Кароль. На ньому співачка позує в латексній сукні, зухвало обтягнув її соковиті форми. Сукня підкреслює осину талію, пишні груди і округлі стегна артистки, роблячи її предметом захоплення і жадання чоловіків і заздрості жінок.

Образ Кароль доповнила витонченими босоніжками на тонкому каблучку. Довге волосся Тіни акуратно укладені в локони і водоспадом струмують по плечах. Артистка останнім часом не приховує свою любов до латексу, раз у раз з'являючись на публіці і в соцмережах в латексних сукнях в обліпку.

Образ дня / ❤ ️ подобається цей образ Тіни?",- підписали фото адміністратори фан-аккаунта. Коментарі від шанувальників не змусили себе чекати і були найпозитивнішими.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.uа" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережу чуттєвим фото.