Філіп Кіркоров і Оля Полякова виступили на одній сцені у Дубаї вчора, 4 листопада, в рамках великого концерту PaRus 2020.

Читайте Знай в Google News!

Зустріч з українською колегою у Філіпа Кіркорова викликала багато емоцій, якими він поділився у своєму Інстаграмі. Російський співак виклав низку історій зі спільними фото, описавши їх як "возз'єднання України і Росії".

Фото: instagram.com/polyakovamusic
Фото: instagram.com/polyakovamusic

Філіп Кіркоров прибув в ОАЕ разом з дітьми і вже встиг похвалитися у соціальній мережі, як активно та весело проводить з ними час закордоном. Сім'я популярного артиста перед шоу купалась та загоряла на узбережжі сонячної Перської затоки.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Перед самим концертом колишній чоловік Алли Пугачової розмахував флаєрами та жартівливо звертався до Полякової: "Оля, де ж ти? Ми тебе чекаємо на шоу... у них тут усі в масках - Гелловін триває!"

Фото: instagram.com/fkirkorov
Фото: instagram.com/fkirkorov

А під кадрами з українською виконавицею Кіркоров написав: "Яка символічна зустріч в Дубаї на День народної єдності! ...Возз'єднання!". Крім того, артист привітав Полякову не з порожніми руками, він подарував їй теплі обійми та квіти.

Своєю чергою Оля Полякова також поділилася зі своїми шанувальниками фотографіями з прогулянки пляжем, а також показала, як на балконі підспівувала Кіркорову: "Якщо хочеш забути - забудь..."

Слід зауважити, що організатори концерту назвали виступ Філіпа Кіркорова та Олі Полякової "Кращим шоу Росії і України на одній сцені".

Фото: instagram.com/fkirkorov
Фото: instagram.com/fkirkorov

Філіп Кіркоров та Оля Полякова, фото: instagram.com/fkirkorov
Філіп Кіркоров та Оля Полякова, фото: instagram.com/fkirkorov

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, найвідоміша Холостячка після Мішиної: чому красуня Яна Клочкова досі одна

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль виставила груди напоказ у дивній сукні та шкіряних рукавичках: "Не естетично"

Також "Знай.ua" писав, що у Кіркорова з'явилося одразу 5 двійників, Галкіну час нервувати?