Популярна українська телеведуча, зірка і беззмінна ведуча "Світського життя" Катерина Осадча звернула увагу на так звану конституційну кризу в країні.

Читайте Знай в Google News!

Телеведуча провела паралель між спробами утриматися при владі президента сусідньої Білорусі Олександра Лукашенка і суддів КСУ України. Однак, варто зазначити, що прямих посилань Катерина не вказала в своєму зверненні.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Катерини Осадчої в мережі Instagram.

Публікація Катерини Осадчої, скріншот: Instagram
Публікація Катерини Осадчої, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Цього року, особливо гостро реагує суспільство на можливість змін і маємо приклад за прикладом, як люди тримаються за владу, як не можуть програти, або відступити, як не можуть визнати свої помилки. #живебеларусь", - підписала публікацію Катя Осадча.

Коментарі до публікаціїї, скріншот: Instagram
Коментарі до публікаціїї, скріншот: Instagram

Коментарі до публікаціїї, скріншот: Instagram
Коментарі до публікаціїї, скріншот: Instagram

До слова, буквально за кілька годин її публікація зібрала понад 5 тисяч лайків, а в середньому її публікації набирають десятки тисяч схвальних оцінок. Також варто зазначити, що підписники почали активно коментувати публікацію: "Але без змін теж не буде розвитку, без боротьби. Головне, щоб в Україні щастя було попереду, в майбутньому, хоча і шляхом великих змін."; "Дякую за солідарність!"; "Як стюардеса"; "Нехай у всіх все буде добре".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, заміжня Полякова покотила в рай з Кіркоровим: "Мама, де я?".

Як повідомляв Знай.uа, готуються до поповнення? Осадча зізналася, про кого мріє Горбунов і їх маленький син.

Знай.uа писав, Наталія Мосейчук з "Право на владу" одягла обладунки і заспівала: "Моя зброя…".