Чоловік Алли Пугачової Максим Галкін поділився щирим здивуванням після чергової порції пліток про їхню сім'ю у пресі.

Читайте Знай в Google News!

Гуморист виклав у своєму Інстаграмі спільну фотографію з донькою своєї дружини Крістіною Орбакайте. В описі до знімка Галкін написав, що за багато років вже звик до пліток про себе та свою сім'ю. Так і цього разу - вони з Орбакайте лише посміялися.

Максим Галкін і Крістіна Орбакайте, фото: instagram.com/maxgalkinru
Максим Галкін і Крістіна Орбакайте, фото: instagram.com/maxgalkinru

Про що конкретно йде мова Максим Галкін не написав. Але оскільки він опублікував фото з Орбакайте, можна припустити, що плітки стосувалися саме відносин з нею. Свіжим фото артист продемонстрував, що у їхній родині все гаразд, а з донькою своєї дружини Алли Пугачової у нього прекрасні теплі відносини.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Вчора на зйомках з @orbakaite_k посміялися над черговою порцією безглуздої брехні про нашу сім'ю в пресі. Вже скільки років про себе читаємо, але до сих пір дивуємося, як вистачає нахабства на порожньому місці заради хайпа і цитованості складати небилиці про відносини всередині сім'ї. Головна особливість таких "новин", що посилаються нібито на наші ж слова, - ви ніколи не знайдете першоджерело, де ж і коли це було сказано.", - написав Галкін. Максим Галкін

У коментарях шанувальники артистів підтримали їх і порадили не зважати на подібні чутки. Дехто написав, що доводилося читати навіть про розлучення Галкіна і Пугачової.

"Не звертайте уваги!Читали ще про розлучення з Аллою) дурниці!"

"Те, що говорять за Вашою спиною чує тільки ваша ж..а 🤣 Нехай говорять😉"

"У вас сім'я👍 🔥!!!❤️😍❤️"

Коментарі, фото: instagram.com/maxgalkinru
Коментарі, фото: instagram.com/maxgalkinru

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, найвідоміша Холостячка після Мішиної: чому красуня Яна Клочкова досі одна

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кіркоров після ласк з Поляковою заявив про возз'єднання України та Росії: "Символічна зустріч"

Також "Знай.ua" писав, що у Кіркорова з'явилося одразу 5 двійників, Галкіну час нервувати?