Модель Альона Омович похвалилася обновками, але оцінили не всі

Популярна Київська модель Альона Омович, яка зібрала у своєму Instagram мільйонну аудиторію, і яку в мережі охрестили "українською Кардашьян", обожнює епатувати публіку яскравими витівками. Дівчина любить оголятися на камеру, і не упускає можливості зробити це, а ще вона захоплюється пластичними операціями. Цього разу красуня показала палкі фото, на яких хвалиться обновками.

Читайте Знай в Google News!

На нових фотографіях Альона позує в кімнаті, вона стоїть біля відкритого холодильника. Перед камерою вона з'явилася у двох комплектах відвертої прозорої білизни, при цьому дівчина стягнула штани, щоб продемонструвати трусики. На одному з фото вона тримає в руці банан, а на другому – пачку з молоком. У підписі до публікації Омович написала: "1 або 2? Закохалася в ці комплекти білизни від @yana_yarovaya_nt. Яке ж все красиве, якість відмінна і село все ідеально. Правда білизна кайф?". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Альони - деякі захоплюються її знімками, інші хейтять.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, нещодавно майже гола Українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.ua" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.