Учасниця шоу "Супер Топ-модель по-українськи" (Новий канал) Настя Панова, яка була вимушена покинути програму після третього випуску, розповіла про жахливий випадок, який стався з нею у Парижі і призвів до розвитку фобії. Так, дівчину намагалия пограбувати і побили на вулицях міста, при чому ніхто з перехожих не заступився за жінку.

Читайте Знай в Google News!

Про це Панова розповіла у постшоу "Предметка".

Модель встигла пожити в багатьох країнах, у тому числі й у безумовній світовій столиці моди Парижі. Там Насті навіть пропозицію руки і серця, і там же вона зіштовхнулася зі злочинним нападом.

"Я не люблю Париж. Перший місяць життя в ньому - романтика. А потім ти розумієш, що це жахливе місто. І небезпечне. Саме там мене вперше в житті спробували пограбувати. Мене вдарили, я впала на підлогу. На вулиці було багато людей, будній день, але ніхто не допоміг. Тепер у мене є страх навіть гуляти однієї з Парижу", — розповіла Панова.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Настя Панова, фото Новий канал
Настя Панова, фото Новий канал

З особистим життям на чужині у дівчини теж не склалося — вона не могла собі дозволити остаточно переїхати в іншу країну, оскільки не хотіла полишати родину. Так що через пів року життя в Парижі Настя повернулася в Україну.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Соня Плакидюк з "ТМПУ" зізналася, як перемогла підступне захворювання.

Також Знай. ua писав, що Соня Плакидюк з "ТМПУ" розридалася, згадавши про наболіле.