Популярна українська співачка Надя Дорофєєва, яка одружена з Виконавцем Володимиром Дантесом і 10 років співала в групі "Время и Стекло", часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Цього разу зіркова красуня показала кумедний знімок, на якому позує в незвичайному образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Надя відобразила себе сама, вона лежить на пухнастому покривалі і розкинула розпущене волосся. Перед камерою вона з'явилася в чорній спортивній майці і такий же кофті. На її обличчі легкий макіяж, а язик вона спокусливо висунула з рота, вона кокетливо дивиться в камеру. У підписі до публікації Дорофєєва залишила миле емодзі. Фанати кинулися активно обговорювати нові фото зіркової красуні, її засипають компліментами, захоплюючись незвичайним образом і стилем.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.