Українська реперка Alyona Alyona презентувала кліп на трек Dancer.

Кліп, записаний спільно з російським шоуменом Олександром Гудковим і французьким музикантом та флейтистом Vladimir Cauchemar, реперка представила на суд публіки 5 листопада. Ролик розміщено на офіційній сторінці Vladimir Cauchemar.

Новою відеороботою Alyona Alyona похвалилась також в Instagram.

"Він любить її, а вона любить бити посуд. Разом з Гудковим і Кошмаром у нас любов", - прокоментувала кліп Alyona Alyona.

У новому яскравому кліпі Alyona Alyona постала в образі покоївки, вдягнувши білу блузку та червоний сарафан. Її героїня, за словами самої реперки, любить бити посуд. Вона подобається хлопцю-консьєржу, якого зіграв російський телеведучий, актор та шоумен Олександр Гудков.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто зазначити, що раніше Гудков також співпрацював з Alyona Alyona, разом вони випустили кліп й пісню на початку року.

Vladimir Cauchemar – таємничий музикант і продюсер, який приховує своє обличчя. Він став відомим завдяки своєму відео Aulos 2017 року зі свого однойменного альбому, що став популярним у соціальних мережах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Alyona Alyona поділилася відвертими знімками

Як повідомляв портал Знай.ua, Alyona Alyona прокоментувала скандальну фотосесію у білизні

Також Знай.ua писав, Alyona Alyona може стати лауреаткою європейської музичної премії