Відома американська фото- і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила черговий пікантний кадр, позуючи в спокусливому образі.

Дівчина приміряла досить відверте вбрання, яке, найімовірніше, було присвячене ще Хеллоуїну 31 жовтня. Так, красуня постала в образі гарячого чортеня, примірявши лише маску і еротичну спідню білизну яскраво-червоного кольору. При цьому в руках зірка грайливо тримала батіг, посміхаючись на камеру. Звичайно ж Ана не упустила можливості блиснути формами, над якими наполегливо працює за допомогою спорту і правильного харчування, а також засвітити пишні груди, про натуральність яких в мережі досі ходять суперечки.

Варто відзначити, що такі відверті кадри для Ани - не новинка. У моделі більше 12,5 мільйона фоловерів в Instagram. Дівчина часто виставляє ще й уривки тренувань, показуючи, як накачати сідниці або зробити сталевий прес. Також Чері - власниця власного бренду спортивного одягу та фітнес-клубу, який заснувала зі своїм чоловіком.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Фото в бікіні, еротичній спідній білизні, оголених сідниць або зовсім голяка захоплюють численних шанувальників по всьому світу і змушують недоброзичливців заздрити. Втім, красуню не раз звинувачували в пластичних операціях на обличчі і грудях.