Валерій Харчишин, фронтмен гурту “Друга ріка”, ніколи не соромився своїх почуттів та показу того, наскільки складним може бути його життя. І оскільки Харчишин - музикант, його пісні якнайкраще ілюструють його емоції і почуття.

Читайте Знай в Google News!

Про це співак розповів у програмі "Зірковий шлях"

За словами співака, своїй другій дружині він присвятив одні із найліричніших своїх пісень: “Це і “Три хвилини” і “Так мало тут тебе”, і “Я п'ю з твоїх долонь”. Читачам і слухачам може видатися, що Валерій - романтик, проте це не зовсім так. Ось, наприклад, його історія про те, як він освідчувався жінці, з якою був разом уже вісім років і мав спільного сина: “Це було жахливо. Це був повнісінький провал, того що я написав їй смс-ку. Але потім я прийшов з квітами, виправився”.


Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Альбом “Піраміда” - надзвичайно внутрішній і щирий. У Валерія був складний період в житті: серйозна аварія “була важка. В мене з ногами були проблеми. З руками і головою. Розірваний живіт, нирка”, помер друг, брат і дитина: “Не знаю чому так сталося. Коли в тебе господь забирає твою дитину - це найстрашніше, але я не хочу про це говорити”. За словами співака, в такі моменти ти обурюєшся: “Оце, ….ть, доросле життя? Не хочу такого”.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Соколова і Харчишин об'єдналися заради мільйонів хворих на рак українців

Також, "Знай.uа" писав, що лідер "Друга ріка" розповів про найважливіше