Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість вразила численних шанувальників кумедним відео, будучи незмінною ведучою шоу "Хто зверху?" на "Новому" каналі. У свіжому випуску взяли участь експерт "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк, співачка Оля Полякова, акторка Анастасія Ткаченко, шеф-кухар Євген Клопотенко, виконавець Сергій Бабкін і шоумен Дмитро Танкович.

У коротенькому ролику Соня Плакидюк бере участь у конкурсі, де намагається вгадати, що їй каже Нікітюк, поки сама виконавиця нічого не чує через гучну музику в навушниках. В результаті зірка може розібрати лише перші звуки "(Б)Піс(з)...", а далі починає бентежитися. На допомогу їй приходить Оля Полякова, яка вигукує слова навіть незважаючи на те, що порушує правила проекту. Втім, співачці вдається розгадати слово, воно виявляється зовсім не негожим, і це слово "бізнес".

А ти вгадаєш, що за таке цікаве слово Леся хоче пояснити дівчатам? 🤣

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Фолловери не пройшли повз і теж спробували вгадати: "Піз#єць"," пісець"," місяць"," Млинець","пінцет".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше