Крістіна Орбакайте, донька Алли Пугачової, співачка і акторка, як і мама, має насичене інтимне життя. Однак чутки про розставання з чоловіком скоріш за все виявилися неправдою, про що свідчить нещодавня публікація в інстаграмі.

Читайте Знай в Google News!

Відомо, що Пугачова має 5 офіційних штампів у паспорті, її донька від неї відстає - лише 1 офіційний штамп і двоє цивільних тривалих історій любові, в яких народилися діти. Лише остання любовна історія співачки завершилася шлюбом, з 2005 року Орбакайте пошлюблена з бізнесменом Земцовим, з яким проживають то в Росії, то в Америці. У пари росте донька Клавдія. Незважаючи на це, в мережі дуже часто ходять плітки про те, що й ця історія підійшла до кінця.

Щоб спростувати ці вигадки пара поділилася світлиною, на якій вони щасливі і усміхнені. Крістіна застрибнула на спину своєму чоловіку, обоє дивляться в камеру. Ця фотографія надзвичайно сподобалася підписникам, які відзначили, що зірки взагалі дуже рідко фотографуються усміхненими, тому кадр з такими відкритими посмішками надзвичайно рідкісний і теплий.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Крістін Орбакайте має трьох дітей. Старший із них, народжений у партнерстві з Пресняковим у 1991 році у Лондоні. Середній син народжений також у цивільних стосунках у 1998 році. Старший син співає і режисує, молодший завершив університет. Донька навчається у школі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Орбакайте зробила пластичну операцію? У доньки Пугачової зникли всі зморшки

Як повідомляв портал "Знай.ua", Костюшкін з "Чай вдвоем" в ланцюгах напружив м'язи, як Шварценеггер: "Віку немає"

Також "Знай.ua" писав, що Ольга Сумська розчулила 86-річною красунею-матусею: "Берегиня династії"