Олексій Баришніков є тим самим загарбником офісу "Альфа-Банку" в центрі Москви. Зараз його визнали неосудним і можуть відпустити на свободу вже через півроку лікування. Він же є фанатом виконавиці Ольги Бузової.

Його звинувачували за статтею "Захоплення заручників", яка є досить страшною, адже по ній можна сісти на 15 років. А визнання його неосудності стало великою удачею для чоловіка. Адвокат Максим Кічігін вважає, що подібне рішення можна вважати перемогою, так як в умовах суспільного резонансу Баришніков міг отримати серйозний термін.

Читайте Знай в Google News!

"Але. Мамусик, давай пізніше. Я зайнятий. Добре, Мамуся. Пізніше. Ні, вона (Бузова) будинку. Сама приїде. Вона забрала у мене все. Все, що було в мені. Жив, кайфував, а вона забрала у мене все. Я з нею не знайомий, але вона мене знає. Відчуття, що ми з нею знайомі дуже давно, дуже добре. Я її не бачив. щось каже, що ми з нею знайомі: вона винна в усьому, вона верхівка піраміди", - заявив він в монолозі про Ольгу Бузової.

Бузова, скріншот: Youtube
Бузова, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Прочитавши весь монолог можна відчути себе експертом психології і поставити свій діагноз Олексію Баришникову. "Хотів побачити Ольгу Бузову", - заявив він останніми словами на судовому процесі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, бив кулаками по голові, зламав ногу: на Тернопільщині поліція затримала горе-вітчима за" виховання " дитини.

Як повідомляв "Знай.ua", невідомий у столичному "Альфа Банку" захопив заручників.

Знай.ua писав, захопив банк і вимагав привести Бузову - зловмисника взяли штурмом.