57-річний американський актор, режисер і музикант Джонні Депп відомий дуже багатьом. Ви могли бачити його у фільмах Тіма Бертона ("Сонна Лощина", "Едвард Руки-ножиці", "Чарлі і шоколадна фабрика" та інші), а також в образі капітана Джека Горобця в серії фільмів "Пірати Карибського моря".

Останнім часом Депп перебуває в непростій ситуації через суд проти колишньої дружини Ембер Херд. Він домагався компенсації в розмірі декількох мільйонів фунтів стерлінгів за репутаційний збиток після матеріалу про насильство з його боку щодо Херд.

Читайте Знай в Google News!

А зараз кіностудія Warner Bros. і зовсім попросила його відмовитися від ролі Грін-де-Вальда в третій частині майбутнього фільму під назвою "Фантастичні тварини" з всесвіту фільмів про чарівників.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Про це актор особисто повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де на нього підписано більше семи мільйонів чоловік. Він написав: "Я поважаю це прохання і погодився з нею". Крім того, в опублікованому листі, Джонні дякує всім, хто підтримував його в світлі судового процесу у справі про наклеп проти видання The Sun.

Актор має намір подати апеляцію і продовжувати боротьбу за правду, щоб довести, що звинувачення на його адресу помилкові. "Моє життя і кар'єра не будуть визначатися цими подіями", — додав він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Джонні Депп після карколомного розлучення і показу брудної білизни раптово зцілився: просто птах Фенікс.

Як повідомляв "Знай.ua", Кіану Рівз, Джонні Депп, Антоніо Бандерас - якими були і стали відомі і забуті секс-символи 90-х.

Знай.ua писав, Джонні Депп знайшов заміну Ембер Херд там же, де Пітт - Джолі.