Cardi B розважилась зі своєю маленькою копією в парку атракціонів

Кохана Offset Белкаліс Марленіс Альманзар, відома під псевдонімом Cardi B — американська реп-виконавиця, авторка пісень, телевізійна та інтернет зірка. Знаменитість вельми епатажна і вміє дивувати свою аудиторію.

Cardi B обожнює свою маленьку донечку Калчер. Реперка постійно знімає півторарічну дитину на фото та відео і ділиться милими кадрами в соцмережах.

Зіркова мама і її дівчинка дуже дружні, вони часто гуляють разом, веселяться, граються. Днями реперка зі своєю малечею парочка відправилася в парк атракціонів American Dream, і звичайно ж, не залишилася без загальної уваги.

Cardi B не упустила можливості пофоткатись з донечкою і похвалитись кадрами в Instagram.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Обидві красуні навіть виглядали однаково: темні шубки, кросівки Reebok Club З Cardi, одинакові зачіски й навіть сонцезахисні окуляри! Cardi B може тішитись - підростає гідна заміна.

Нагадаємо, Cardi B таємно одружилися з Offset у 2017 році і зараз виховують дворічну доньку Калчер.

У вересні 2020 після трьох років шлюбу Cardi B подала на розлучення. Що стало причиню такого вчинку, досі не відомо, хоча реперка вже помирилась зі своїм чоловіком.

До слова, Карді вже йшла від репера Offset в 2018-му році через його зради.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Cardi B зважилася подати на розлучення після трьох років шлюбу.

Як повідомляв портал Знай.ua, Cardi B шокувала рекламою для дорослих

Також Знай.ua писав, Cardi B влаштувала оргію на своє 28-річчя