Alyona Alyona-Українська реп- та хіп-хоп виконавиця. Багато хто може знати її з соціальних робіт під назвою "Сумно" з Анастасією луговою і "Тихо діти спати".

Зараз вона поділилася безліччю знімків зі зйомок нового кліпу на пісню "DANCER" і своїми думками щодо цієї роботи. Вона розповіла, що зйомки є необхідністю перебувати в режимі бійця і пройти курс на виживання. Однак ці - пройшли досить круто і легко, в результаті кожен отримав естетичний кайф.

Читайте Знай в Google News!

"Зйомки проходили в Жовтневому палаці, а це таке місце, яке наскрізь просякнуте творчою атмосферою. Кожен закуток виглядав дуже естетично, а наші образи гармонійно вписувалися в цю локацію", — розповіла Олена Савраненко (її справжнє ім'я).

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Крім того, їй було досить незвично бачити себе в іншому одязі і з іншою зачіскою. Цей образ кардинально відрізняється від всіх її попередніх, вона придбала неймовірний досвід. Також Alyona Alyona подякувала російського шоумена Олександра Гудкова, який був присутній на зйомках. "Це така добра і світла людина, яка будь-яку ситуацію перетворює в гумор, спасибі йому за це і спасибі всій команді, яка підтримувала цей вайб!", - додала виконавиця.

Вони постаралися максимально передати весь гумористичний настрій в кліпі. І в кінці поділилася, що було розбито дуже багато посуду, але жодна людина не постраждала.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, реперша аlyona Аlyona зізналася в найболючішому і розповіла про стосунки з коханим: "найскладніше переживала"

Як повідомляв "Знай.ua", Alyona Alyona після голої фотосесії пояснила свою витівку: "Це всього лише тіло"

Знай.ua писав, Alyona Alyona звернулася до львів'ян з гнівною промовою: "Почніть з себе!"