Український естрадний співак, композитор, продюсер і володар почесного звання Народний артист Олександр Пономарьов часто приділяє увагу соціальній мережі Instagram, де ділиться новими знімками зі своїми шанувальниками.

Однак зараз він більше уваги приділив не самій фотографії, а підписи до неї. Олександр виділив, що сьогодні день особливого поминання покійних - Батьківська субота. Він заявив, що слід згадувати померлих батьків і прочитати молитву, яку він прикріпив слідом.

Читайте Знай в Google News!

"Упокій, Господи, душі покійних рабів твоїх (імена) і всіх покійних родичів і благодійників моїх, і прости їм всі гріхи вільні і мимовільні, і даруй їм Царство Небесне", — написав він.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Спасибі, Вам за молитву, вічна пам'ять всім померлим і всім померлим наших батьків в сім'ях .Нехай Господь Бог прийме всі душі. У Його царство Небесне де є вічна любові немає печалі турботи або болю. Амінь", - написав один користувач в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пономарьов дав прогноз погоди від свого волохатого синоптика: "Піднімати″

Як повідомляв "Знай.ua", Пономарьов вхопився за двох імпозантних чоловіків і не може вибрати

Знай.ua писав, Пономарьов побалував свою крихту солоденьким: забруднила всю морду, і задоволена. Зараз йому 47 років, проте артист продовжує бути чарівним і привабливим для публіки, особливо для жінок. Він часто ділиться з шанувальниками кадрами зі свого професійного та особистого життя.