Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно легендарний танцівник поділився кумедним роликом, розсмішивши несподіваним моментом шоу "Маскарад", де бореться за перемогу в команді Монатіка разом з виконавицею MARUV проти команди Потапа з Юрієм Ткачем і Наталією Могилевською.

"NK до ваших послуг😘 Я запам’ятаю @maskarad_1plus1 саме таким!.. Друга хвилина виступу ще відвертіша, але то вже на YouTube..🤪 Дякую за шалену підтримку, @monatik_official @maruvofficial 🤗🤗🤗", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Влад показав карколомну пародію дружину Потапа, співачку Настю Каменських, станцювавши під її легендарний іспаномовний хіт "Elefante" в коротенькій латексній сукні. Слоники з хоботами на підтанцьовці, а Потап, коли побачив Влада Яму в образі своєї коханої, аж спокусливо облизнув пальця.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Напомним, Влад Яма поділився архівних фото з маленьким Потапом в сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.