Світлана Бондарчук, відома як колишня дружина російського режисера Феді Бондарчука, виклала на своїй сторінці в соціальній мережі "Інстаграм" фото для привернення уваги, головною родзинкою якого стали оголені груди.

Читайте Знай в Google News!

Насправді екссупутниця життя діяча кінематографу переслідує корисливу мету: вона привертає увагу до своїх платних тренінгів. Схоже, що "Sex sales" (Секс продає) є професійним кредом Світлани у просуванні свого "марафону".

Авжеж, щоб не порушувати політику інстаграму щодо оголеної натури, на світлині молочні залози дружини Сергія Бондарчука замазані у фоторедакторі.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Давайте подивимося на сам текст оголошення:

"Марафон допоможе вирватись з рутини і сконцентруватися на головному! На собі! Неважливо 😋 скільки вам років! У любові до себе немає віку) Так що лекції будуть актуальні для всіх 😜 Я і моя команда, з якою я працюю над собою вже багато років 🙌🏻 готові ділитися з вами! 💪🏼☀️💕 Вас чекають лекції від мого психолога, наставника, астролога, нутриціології, косметолога, тренера, візажиста, тренера по медитації, жіночого лікаря і мене 👻 я виступлю як стиліст і розповім, як не озираючись на тренди підкреслити свою індивідуальність", — заявляє жінка.

Знай.ua не рекомендує звертатися до звіздарів, які вимагають гроші: ви можете цілком довіритися нашим астрологам, які склали гороскоп на найближчий тиждень.

Редакція також нагадує, що тренінгова модель надто часто має ознаки шахрайства, а не освітньої програми.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, померла мати Федора Бондарчука, артистка Ірина Скобцева

Як повідомляв портал Знай.ua, Бондарчук приховував доньку, яка 21 рік живе з "особливістю"

Також Знай.ua писав, Бончарчук зіграв весілля з юною красунею-акторкаю