Зіркові породіллі розповіли, як у розпал пандемії народжували дітей. Своїми історіями поділилися Ілона Гвоздьова і Світлана Тарабарова, розповіла Катерина Осадча.

Читайте Знай в Google News!

Переможниця "Танців з зірками" Ірина Гвоздьова зізналася, що навіть по прибуттю молока в грудях відчуває потреби своєї дитини, тому що має сильний зв'язок з дитиною.

Співачка Світлана Тарабарова має повний комплект-дворічного сина і 1-місячна дочка. Так, сутички у дівчини почалися прямо в кінотеатрі під час перегляду фільму.

У родині фронтмена групи Антитіла Тараса Тополі і співачки Альоші теж відбулося поповнення сім'ї під час пандемії. Вона зізналася, що очікувала на народження дитини на 2 тижні раніше.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Зіркові мами, кадр з відео
Зіркові мами, кадр з відео

У Майямі під час карантину народила переможниця конкурсу краси Олеся Стефанко. Вона займалася і до і після вагітності. А повноцінно повернути тренування в своє життя зважилася через 5 тижнів після пологів.

Алеся зізнається, що у неї були сутички, але її не допускали в родзал без тесту на коронавірус. І їй з чоловіком потрібно було сидіти в лікарні в масках 4 години, поки вони чекали тест.

Тест здавала перед пологами також Тарабарова і її чоловік.

" це страх, страх, страх. Що хтось чхне, що ти захворієш, що захворіють твої рідні. Це дуже складно, коли дуже жарко, а ти на УЗД в масці, але такі наші реалії зараз", - каже співачка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, вагітна Емілі Ратаковскі вперше показала батька майбутньої дитини.

Як повідомляв Знай. ua, вагітна зірка" чудового століття " Мер'єм Узерлі готується до пишного весілля, батько дитини залишається в тіні.

Також Знай. ua писав, що улюблениця Ляшка Злата Огневич натякнула на"новий стан".