Відома українська співачка Тіна Кароль є активною користувачкою соціальної мережі Instagram, де регулярно ділиться своїм проведенням часу з фанатами.

Зовсім недавно вона зробила подарунок для шанувальників, випустивши довгоочікуваний альбом під назвою "Знайти своїх". А тепер Кароль заінтригувала новим проектом із VOGUE, про який розкриє всі подробиці вже у понеділок, 9 листопада.

Читайте Знай в Google News!

"#ТинаКароль и #VOGUE: завтра станет известно то, что пока так тщательно держится в секрете! Осталось недолго! #commingsoon 9/11/2020 #tinakarol", - заінтригувала українців Кароль.

У пришвидшеному відеоролику в Іnstagram зірки видно частково процес зйомок для модного українського глянцю VOGUE. На деяких кадрах Тіна виглядає наче топлес, але це може бути боді під колір тіла. По відео достеменно незрозуміло.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Фолловери у коментарях розбурхані і зентежені секретом Тіни і засипають її компліментами та цікавістю: "Что там за секрет?😏Интерестненько❤️", "Мне опять придется тратить деньги?🙂", "В ожидании 🥺❤️".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, постаріла Кароль загуляла з сивим Горбуновим після "танців з зірками": "Він тобі не йде"

Як повідомляв "Знай.ua", українцям показали найрозкішніші образи Тіни Кароль, від пишного декольте до ніжного шовку.

Знай.ua писав, заводна Тіна Кароль обтягнула пікантні "булки" латексом і запаморочила голову чоловікам.