Володимир Дантес, український співак і телеведучий, розповів про свої враження від участі у телешоу “Маскарад”, яке виходило на телеканалі “1+1”. Свою участь у програмі, як завіряють самі зірки, він приховував від усіх рідних і близьких, і навіть від своєї дружини Наді Дорофєєвої.

Читайте Знай в Google News!

Публікацію про це Дантес розмістив на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

Володимир Дантес ховався у образі The Стрекози - ефектної високої істоти, яка дуже харизматично співала і красиво рухалася. Цей образ розсекретили лише в останньому ефірі. Для багатьох це стало несподіванкою, проте сюрпризи очікували і на артиста: з'ясувалося, що в образі Курочки ховалася дружина Дантеса, Надя Доровєєфа, також українська співачка. За словами пари, вони тримали в секреті одне від одного власну участь у цьому проєкті, тому їм було особливо смішно і весело, коли все відкрилося.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Ось такими словами описав Дантес свої враження: “Ось нас і розкрили з @nadyadorofeeva на @ maskarad_1plus1 Дуже смішно, що ми один від одного приховували свою участь в цьому проекті))) Це була гарна пригода і дуже фізично не проста. Спасибі всім, хто працював над цим проектом, костюмами, хореографією і до речі, якби не # ритм @monatik_official на підборах я не так впевнено б відчував себе))”

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.