Акторка фільмів "95 Кварталу" Анастасія Задорожна запхала цуценят за пазуху і звернулась до підписників. Про це знаменитість написала в соціальній мережі Іnstagram.

Читайте Знай в Google News!

На фото Анастасія позує в куртці, яку розстебнула. Зірка посміхалася і показувала двох цуценят, які у неї вилазили з-під одягу. Волосся Задорожна вирішила зібрати в хвіст, а на інших фото показала ближче маленьких красенів.

"Приблизно так я виносила цих двох вночі з колючих кущів, правда розміром вони були значно менше:) Малюки повністю здорові, щеплені і особисто мною націлені в кожну п'яту🎈Може це саме ваш хлопчик (рудий) або дівчинка (Черниш)?", - написала зірка під фото з цуциками.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Підписники зірки взялись активно коментувати і шукати родину милим цуценятам: "Какие хорошенькие😍 пусть найдутся любящие семьи для них ❤️", "😍😍😍 пусть скорее попадут в хорошую добрую семью 🙏", "Такие симпапулички😍", "Какие хорошие лапочки самые лучшие друзья это собачки😍😘🌹", "Какие милые😍! Пусть поскорее найдутся добрые заботливые руки и тёплые сердца для малышей! А вам огромное спасибо😘❤️".

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, підопічні Кравець з "Жіночого кварталу" довели чоловіків до божевілля: "Щоб господиня не запідозрила".

Як повідомляв Знай. ua, творці серіалу" Величне століття " обдурили глядачів.

Також Знай. ua писав, що зірка "величного століття" Мер'єм Узерлі показала, що з нею зробила вагітність.