Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно на фан-акаунті зірки з'явилися незвичайні фото, на яких Кароліна позує зі своєю матусею, Жанною Василівною, будучи ще зовсім маленькою дівчинкою. Як виявилося, у найріднішої жінки артистки 7 листопада був день народження - їй виповнилося 74 роки (1946 року народження). У Сторіс виконавиця також трепетно привітала маму архівним фото-колажем, здивувавши схожістю. На знімку, який відшукали шанувальники, Жанна Василівна ніжно тримала дочку за руку, тепло посміхаючись на камеру.

Варто відзначити, що дитинство у Кароліни було дуже важким - вона народилася в селі Кіцмань Чернівецької області, у співачки було двоє братів - старші Сергій та ігор, молодший Андрій. Мати і батько Ані Лорак вирішили розлучитися ще до її народження, пізніше сім'я співачки переїхала до Чернівців, де жили дуже бідно, грошей не вистачало навіть на їжу або меблі в будинку. У 1985 році після народження молодшого братика Андрія, мамі Жанні довелося віддати Ігоря і Кароліну в інтернат, проте там майбутня співачка відчувала себе набагато краще, адже почала нормально харчуватися. У 1987 році старший брат Сергій, з яким зірка була особливо близька, загинув в Афганістані, його втрату Лорак переживала особливо важко. Зараз знаменитість зазначає, що ніколи не тримала зла на батьків.

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще