Популярна шоувумен, дворазова чемпіонка світу з бальних танців і зіркова матуся, Олена Шоптенко поділилася вподобаннями підрослого сина Олексія.

Олена зізналась, що син не в захваті від її сценічних образів, зкрема защораз просить змивати її макіяж. Про це стало відомо завдяки новій публікації Олени Шоптенко в мережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Зіркова матуся додала фото, де вона без макіяжу, а меленький син ніжно гладить її по обличчі, торкаючись очей.

Шоптенко // www.instagram.com/alena_shoptenko/
Шоптенко // www.instagram.com/alena_shoptenko/

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Одне з перших слів, яке сказав мій син було слово "мити". Не дивно звичайно, враховуючи скільки разів на день ми миємо руки. Але смішить мене інше ♪ Кожен раз, коли я вся така красива з яскравим макіяжем повертаюся додому зі зйомок або виступів, він дивиться на моє обличчя і перше, що я чую від сина: "Мама, мити". Доводиться йти і разом змивати макіяж 😅 І ось я тепер не знаю - це йому подобається природна жіноча краса або я просто невдало нафарбувалася? 😂😉", - підписала публікацію Олена Шоптенко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, легенда "Танців з зірками" Шоптенко в одному відео показала головну проблему жінок.

Як повідомляв Знай.uа, легенда "Танців з зірками" Шоптенко почала розмовляти з праскою: "Нехай париться…".

Знай.uа писав, Шоптенко з "танців з зірками" зловили без штанів під будинком: "Іноді хочеться так зробити".