Тіна Кароль, українська співачка і телеведуча, прикрасила колекційне книжне видання глянцю Vogue. Це перший випадок, коли українку обрали бути на обкладинці одного із найбільш шанованих та популярних видань про моду у всьому світі.

Читайте Знай в Google News!

Цю книжку зініціював Vogue Ukraine. Такі колекційні видання є частиною практики усіх відділень Vogue, найчастіше книжки мають певну фокус-тему. Нова книжка від української редакції розповідає про 60 українок, які змінюють Україну тут і зараз.

Оскільки журнал залучає до роботи видатних і професійних фотохудожників, усі українські діячки, які потрапляли на сторінки глянцю, так чи інакше відображають модні на час зйомок ідейні і світоглядні тенденції. Таким чином, за словами головного редактора українського глянцю Філіпа Власова: “Кращі кадри зі зйомок Vogue UA перетворюють цю книгу в справжню антологію фемінізму і моди. Стильні образи 60 видатних українок, які знайшли справу свого життя, - джерело натхнення на всі часи".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Тіна Кароль не оминула нагоди прокоментувати видання: “Для мене велика честь прикрасити обкладинку книги VOGUE і бути в ній поряд з жінками, які не тільки знайшли справу свого життя і досягли в ньому успіху, а й надихають інших йти за своєю мрією і історією свого успіху представляють Україну в світі".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, постаріла Кароль загуляла з сивим Горбуновим після "танців з зірками": "Він тобі не йде"

Як повідомляв "Знай.ua", українцям показали найрозкішніші образи Тіни Кароль, від пишного декольте до ніжного шовку.

Знай.ua писав, заводна Тіна Кароль обтягнула пікантні "булки" латексом і запаморочила голову чоловікам.