Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно на фан-акаунті зірки з'явилися незвичайні фото, на яких Кароліна позувала в досить сміливих образах, оголивши розкішне декольте. Так, артистка приміряла чорну відверту сукню, акуратно розшиту квітами з бісеру і паєток, доповнивши образ високими оксамитовими рукавичками і аксесуарами у вигляді масивних сережок, браслетів-ланцюгів і годинника. Фішкою вбрання також став високий розріз на нозі, що вигідно підкреслює стрункі ніжки зірки.

Читайте Знай в Google News!

Другий же образ складався з елегантної сукні бежевого кольору з відкритими плечима і крихітного кулона-підвіски. Варто відзначити, що шанувальники частенько "поєднують" за допомогою фотошопу обличчя їх кумира з тілом різних моделей, та так, що фоловерам буває важко відрізнити підробку від оригіналу.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Втім, фігурі Ані Лорак і без фотошопу може позаздрити кожна, адже артистка безперервно працює над собою і в 42 роки може дати фору і 20-річним красуням. Хоча неозброєним оком помітно, що співачка вдавалася до уколів краси, особливо збільшувала губи, Кароліна вважає за краще не говорити про свої "оновлення". Фанати також впевнені, що знаменитість збільшувала груди, про що сама Ані теж замовчує.