Сьомий епізод проекту" Міняю жінку", який виходить на телеканалі" 1+1 " здивує глядачів обміном двох молодих сімей, що мають різну філософію, погляди на виховання дітей і ставлення до життя в цілому.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу своїми дружинами обміняються сім'ї з Одеси та міста Кременчук, що на Полтавщині.

В Одеській області проживає інтернаціональна сім'я: 25 - річний ТАТО Мехді-марокканець за походженням, 23-річна мама Христина і їх син Амір, якому всього десять місяців. Мехді працює в нічному закладі кальянщиком, а мама веде свій блог в соцмережах. Подружжя не приховує-Головна в родині мама, а весь вільний час батьки проводять зі своїм сином. Друзів подружжя не має, Мехді і Христина цінують один одного, і вважають, що їхні стосунки і син - найважливіше, що є в житті.

На Полтавщині проживає українська родина: 23-річний ТАТО Владислав, який працює охоронцем у нічному клубі, 23 - річна мама Ганна-Спеціаліст з кредитування, яка у вільний час пише картини на замовлення та її донька Софійка. Подружжя люблять активний відпочинок, а серед основних захоплень чоловіка - катання на мотоциклі. Філософія сім'ї: любити один одного найбільше. У їхній родині панує демократія, подружжя задоволене всім, тому вирішили взяти участь у проекті, щоб поділитися драйвом та емоціями з новою сім'єю.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Проект" Міняю жінку", фото: 1+1
Проект" Міняю жінку", фото: 1+1

Нові дружини вирушать на зустріч пригодам і вперше для себе опиняться в нових містах України. Протягом трьох днів вони будуть вивчати нову сім'ю і жити за її правилами, а після введуть власні. Чи зможе нова мама з Одеси навчитися готувати за три дні, побороти свої страхи і оволодіти мотоциклом, і як відреагує Марокканський ТАТО на нові правила, які зажадають від нього уваги до себе, а не до свого сина, дізнаємося вже сьогодні о 22 45 на "1 + 1".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, "Міняю жінку" зіштовхне лобами блогершу з Хмельниччини та домогосподарку з Миколаївщини - каструлі проти фешен.

Як повідомляв Знай. ua, у студії" про що мовчать жінки " розгорілася суперечка про утриманців.

Також Знай. ua писав, що українцям покажуть нових пацанок, боротимуться із залежностями і темною стороною.