Актори " Вар'яти-шоу "(Новий канал) розповіли про улюблені справи, якими встигають займатися, незважаючи на насичений графік

Читайте Знай в Google News!

Минулого року" Вар'яти " виступили у 105-ти містах України. Хлопці гастролюють не тільки по великих містах і обласним центрам, а й по зовсім маленьким містечкам. Таким як Сколе, Горохів, Жовква або Полонне. Але незважаючи на насичений графік, вони завжди знаходять час на улюблені справи.

"Біля будинку зробив всю роботу і посадив дерева, – розповідає Володимир Ковцун (Владзьо). - А ще я побудував будиночок і виростив сина, який вище мене (посміхається). Тобто, зробив все, що повинен зробити чоловік в 40 років. Тепер займаюся улюбленою справою-гастролюю. Люблю бачити в залах людей. Обожнюю квіти, наші переїзди і кращу в світі тусовку – "Вар'яти".

Вар'яти-шоу, прес-служба Нового каналу
Вар'яти-шоу, прес-служба Нового каналу

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

А ось новоспечений тато Володимир Жогло тепер весь свій вільний час приділяє синові.

"Між гастролями приїжджаю додому і займаюся вихованням сина Остапчика", - говорить актор.

Вар'яти-шоу, прес-служба Нового каналу
Вар'яти-шоу, прес-служба Нового каналу

Новенький учасник Макс Кравець продовжує працювати в СБУ, зніматися в кіно, писати сценарії, вести проекти на радіо і гастролювати зі стендапом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, улюблений "пончик" українок став татом, синуля переплюнув батька відразу.

Як повідомляв Знай. ua, нові учасники "Вар'яти-шоу" розповіли інсайд про Владзу.

Також Знай. ua писав, що кум Притули розповів холостякам про подружнє життя, хлопці, тримайтеся