Соня Плакидюк є експертом шоу "Супер топ-модель по-українськи" і фешн-фотографом. Зараз вона поділилася новим знімком в соціальній мережі Instagram, під яким задала питання.

На неї підписано близько 500 тисяч осіб. І вона частенько радує своїх шанувальників новими фотографіями.

Читайте Знай в Google News!

"Людина без штанів цікавиться: як вам випуск? Було цікаво?",- написала вона в підписі до знімка, на якому постала в піджаку з оголеним плечем і дійсно без брюк, в одних лише панчохах.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Соня, панчохи....., корсети тільки для Вас і були придумані.....😍 , ні на кого вони не викликають такі емоції😍 😍 штани це не ваше.... . Ви вогонь.....", "Дуже сподобався, хочу ще", "Так, Наступного зробіть ще більше цікавіше", "Нікітюк неприємний до остраху. Його кицю тирнули, ось же біда. Даша - красива лялька. У її сезоні вона програвала іншим. Сонечка, ви як завжди прекрасні. Ну і так, якби мене підпустили до Монатіка, я б і сережки і честь з совістю втратила", — написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, подружка Костромічової Соня Плакидюк ошелешила екстремальним захопленням - не кожному під силу.

Як повідомляв "Знай.ua", пишногруда зірка Playboy оголилася у ванній, рушник не прикрив її 10-й розмір.

Знай.ua писав, колишня Пономарьова Мозгова насмішила реакцією дочки на перший борщ у житті: "100% українка!"