Співачка Оля Полякова, супер-блондинка і" Королева ночі " постає перед публікою, в основному, в гламурних образах і з яскравим макіяжем. Однак Оля знайшла, чим здивувати шанувальників цього разу.

У своєму Instagram, де співачка регулярно ділиться новинами та історіями з життя, Оля виклала кілька ранкових фотографій. Співачка сидить на ліжку без макіяжу і в білій футболці, світле волосся розпатлане, як після сну. Швидше за все, Олю фотографував її чоловік або старша дочка.

Артистка не вказала, хто фотограф. Вона лише написала, що в об'єктиві тих, кого любиш, завжди стаєш особливо фотогенічною. Таким чином, Полякова залишила шанувальникам простір для мрій і фантазій. Адже тут і до ворожки не ходи — вся чоловіча половина фанатів Полякової мріяла б побачити її вранці в такому вигляді.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, що Леся Нікітюк спробувала з чоловіками глибше

Як повідомляв портал "Знай.uа", Леся Нікітюк відкрила прості правила зради, королевою знадобляться

Також, "Знай.uа" писав, що Нікітюк змусила Плакидюк з "ТМПУ" червоніти, Полякова не витримала