Вже скоро на "1+1" відбудеться прем'єра нового серіалу "Рідня" із зіркою драмеді "Найгірша подруга" Клавдією Дрозд в одній з головних ролей.

Читайте Знай в Google News!

Глядачі поринуть у життя жителів українського містечка, яке змінилося після повернення столичного бізнесмена Артема в рідні краї. У проекті знявся український продюсер, артист і шоумен Потап.

Потап, фото з Instagram
Потап, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Мій герой – бізнесмен, якого дуже драйвить можливість захопити левову частку бізнесу. Він постійно займається саморозвитком і нав'язує це все своїм співробітникам. Швидше за все, це збірний образ усіх діячів, яких в інтернеті безліч. Я сам такий, до того ж знаю багато подібних бізнесменів, коучів, мотивованих людей, які готові робити все, коли їх щось драйвить. Тому мені було легко вжитися в цю роль. Але мій персонаж – антигерой, який бореться за матеріальне. А я в своєму житті намагаюся робити все заради добра і радості", - зазначив Потап.

Потап, серіал Рідня
Потап, серіал Рідня

За його словами, на майданчику серіалу зібралася приголомшлива команда акторів, операторів, режисерів та інших членів творчої групи.

"Всі працювали на дуже високому рівні, в теплій атмосфері, тому я впевнений, що серіал вийде суперкрутим. Мені постійно нагадували, чого саме чекають і підказували, як побудувати свого персонажа – завдяки цим чітким установкам було дуже легко працювати і занурюватися в цю багатогранну роль", - поділився репер.

серіал Рідня
серіал Рідня

За сюжетом серіалу, Артема Короленка, успішного і безпринципного менеджера великої компанії, всупереч його волі відправляють у відрядження в маленьке містечко Рідня. Нове завдання шефа для нього не складніше попередніх, але цього разу Артему доведеться зустрітися з тими, з ким виріс, і піти проти тих, хто його по-справжньому любить. Тому що Рідня – це його мала батьківщина. Розтоплять сімейні цінності скам'яніле серце Артема або він все ж зрадить своїх, щоб утриматися на кар'єрних сходах – вже скоро в новому серіалі "Рідня" на "1+1".

серіал Рідня
серіал Рідня

Проект "Рідня" стане продовженням осінньої комедійної лінійки серіалів "1+1", в яку також увійшов серіал "СидОренко-СидорЕнко", нові серії якого глядачі можуть бачити в ефірі каналу з понеділка по середу о 21:45, і продовження комедії "Великі Вуйки", прем'єра якої відбудеться вже скоро.

Ролі в комедії "Рідня" також виконують зірка драмеді "Найгірша подруга" Клавдія Дрозд, актриса "Великих Вуйок" Інна Приходько, актор фільмів "Черкаси", "Крути 1918" і серіалу "Доктор Віра" Євген Ламах та інші.

Клавдія Дрозд, фото 1+1
Клавдія Дрозд, фото 1+1

Євген Ламах, фото 1+1
Євген Ламах, фото 1+1

Продюсерами серіалу від каналу "1+1" виступають Максим Кривицький, Олена Єремєєва і Дарина Жукова. Генпродюсери від "SPACE Production" – Дар'я Легоні-Фіалко та Катерина Ласкарі. Режисер-постановник – Сергій Щербин, оператор-постановник – Антон Вербін.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Потап, щоб прогодувати Каменських, знайшов нову роботу: "Готовий на все".

Як повідомляв портал Знай.uа, Остапчук після весілля перейшов на сльози, може собі дозволити.

Також портал Знай.uа писав, що Могилевська різко перетворилася на Потапа, навіть Каменських не відрізнить.