Телеведуча Леся Нікітюк зі своїм новим проектом Le Маршрутка відвідала Дніпропетровську область і показала відразу три крутих туристичних місця, де кожному слід побувати. До речі, в двох випадках з трьох, щоб відвідати ці пам'ятки, потрібно залишити позаду гордість і опуститися "на саме дно", що і зробила Нікітюк. Але про все по порядку.

Дніпропетровська область-ідеальне місце для так званого "індустріального туризму", який поки ще в дивину для українців.

Шахта" Гвардійська " в Кривому Розі знаменита тим, що це найглибша шахта в Європі. У цьому унікальному місці шахтарі працюють на глибині 1430 метрів. У шахту водять екскурсії, також бажаючим покажуть, як відбувається буріння породи. Для новачків ця шахта подібна безодні, тому для тих, хто боїться, проходять екскурсії по наземній її частині.

Також у Дніпропетровській області є Чорне озеро. Вода кольору кави-загадка, над розгадкою якої зламало голову не одне покоління вчених. І якби Гоголь жив в наші дні, він би неодмінно розповів про це місце.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"У води немає запаху. Ні хорошого, ні поганого, - каже ведуча Нового каналу. –На смак вона солона. Здавалося, що туди накидали багато соди. Ще у неї трохи мильний присмак".

Крім шахти і озера, Дніпропетровщина також може похвалитися своїм підводним музеєм на дні Новомиколаївського кар'єру. Там

місцеві дайвери опустили на дно різні арт-об'єкти, створивши унікальний музей. Правда, навіть в теплу пору року вода тут погано прогрівається.

- Дуже цікаво на все це подивитися. Єдине, хотілося б пірнати туди з

кип'ятильником – - сміється Леся Нікітюк. - Бо водойма дуже холодна.

Щосуботи на Новому каналі о 12: 00 дивіться Le Маршрутка з Лесею Нікітюк і подорожуйте, не встаючи з дивана.

Нагадавши, Знай повідомляв, що Леся Нікітюк розповіла чи вільне її серце. Телеведуча не відповіла однозначно. Вона лише зазначила, що її серце не вільне, але в той же час вона не стоїть на порозі шлюбу.

Також Знай писав, що на своїй сторінці в Instagram Нікітюк часто показує гарні фото і розповідає смішні історії. Вона не соромиться показати себе такою, якою її створила природа і батьки. Довгі ноги і прекрасне почуття гумору творять чудеса і привертають увагу передплатників.

Нещодавно Знай передавав, що якщо раптом всі телеканали закриються, Леся Іванівна не буде нудьгувати. Ведуча спробувала стільки різних професій, коли подорожувала на своїй "Le маршрутці" (Новий канал), що точно знайде справу до душі.