У суботу відбувся суперфінал шоу "Маскарад" на телеканалі 1+1. У фінальному випуску сезону організатори розкрили відразу кілька секретів шоу, головним з яких стала відповідь на питання – хто ж став переможцем шоу. Крім того, глядачі нарешті дізналися, хто ховається за костюмами курки, Дракоши, сміливого Кака і загадкової Прими.

Фінал включав в себе два тури. Одним з них був так званий "Ліпсінк-батл", в якому перемогла команда"Легенд". Команда отримала право "зняти маску" зі свого першого героя. Так користувачі дізналися, хто переховувався під маскою курки. Це була солістка "Время и Стекло". Наступним розсекретили the бабку. Під цією маскою переховувався Володимир Дантес.

Пізніше були розсекречені і інші знаменитості. Зокрема, під маскою Дракоши ховалася Юлія Саніна, примою був Сергій Бабкін, а під маскою Кака ховався гуморист Ігор Ласточкін. До слова, саме розгадка з Ігорем Ласточкіним принесла команді ВТП, Наталії Могилевської та Юрія Ткача перемогу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Раніше "Знай.иа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом-сфінксом.