Зірка еротичної комедії "Свінгери" і ситкому "Одного разу під Полтавою" Анна Саліванчук, яка нещодавно вдруге стала мамою, активно веде сторінку у Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Так, Анна Саліванчук також часто з’являється на світських заходах. На цей раз зіркова красуня заговорила про особливих жінок, до яких вабить, з ними всім добре. Не важливо чоловік ти чи жінка. Вона відмінна дружина і найкраща подруга... Вона не така, не схожа на всіх.

"У мене теж є образ "особливої " жінки, яку я тримаю в голові і намагаюся вчитися у неї. Коли на душі важко, коли невдалий день вносить корективи в мій настрій... я силою думки повертаю собі до того образу "особливої" жінки і... розслабляти", - йдеться у повідомленні.

Головні правила особливої жінки:

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Така важлива властивість - вміння бути розслабленою. Звичайна в житті жінка завжди напружена, "особлива " - розслаблена. Вона точно знає, що зайвою напруженістю все одно нічого не змінити. А зморшки між брів точно їй ні до чого!

Погляд. У звичайної жінки погляд не впевненого людини, який зовсім не цінує себе. "Особлива" жінка завжди дивиться прямо, не ховаючи очі. Тримає їх широко відкритими, допитливими, злегка вологими.

Усвідомлення своєї унікальності. Дівчатка, я вже не раз говорила про те, що ми всі унікальні! Пора б вже усвідомити це в повній мірі!

"Особлива" жінка настільки любить себе, що просто отримує задоволення від свого життя. І їй глибоко наплювати, у кого трава зеленіша. Головне те, що у неї Вона просто чудова!

Уміння надихати. Така жінка в своєму чоловікові може бачити тільки всі найкращі якості. Захоплюватися і захоплювати. Запам'ятали? І послідовність не переплутайте! Це теж дуже важливо.

У "особливої" жінки немає ні часів, ні бажання шукати свої недоліки або слабкості. У неї їх просто не може бути. І це відокремлює її від звичайної жінки, яка тільки тим і займається, що порівнює себе з іншим і залишається вічно собою незадоволена.

Уміння цінувати себе. У "особливої" жінки не виникає сумніву з приводу того, що вона найпрекрасніша, фантастична, красива, талановита і унікальна на світі (в коментарях напишіть свої компліменти самій собі, будемо вправлятися бути "особливими" не "відходячи від каси").

І не треба бути, як всі! Бути собою! Нормальною бути просто нудно!
Так, і це правда, що "особливою" бути важко, але воно того варте, вже повірте!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, напарниця Ткача з "Квартал 95" на всю країну розповіла про свої бажання в ліжку.

Як повідомляв Знай. ua, Юрій Ткач злив свіжий кадр зі зйомок"одного разу під Полтавою".

Також Знай. ua писав, що зірка "Кварталу 95" готувати не любить, але може дечим здивувати.