Внучка знаменитого російського актора і співака Михайла Боярського Катерина активно веде свою сторінку в Instagram.

Нещодавно 21-річна знаменитість похвалилася пікантною фотосесією, вирішивши влаштувати експерименти зі стилем. Як виявилося, кардинальні зміни відбулися не просто так - раптово для своїх шанувальників Катя подалася в співачки, презентувавши свій перший трек "BAD GIRL". До речі, у Боярської також є сценічний псевдонім, тепер вона Venna.

Так, новоспечена артистка приміряла досить сміливе вбрання - коротенький чорний топ і широкі джинси-оверсайз з розрізами на стегнах. Стильний образ зірка доповнила масивними черевиками, широким поясом і срібним ланцюгом на шиї, а кінчики світлого волосся перефарбувала в яскраво-рожевий колір. При цьому Катя не упустила шансу блиснути стрункою фігурою і пишними формами.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Фолловери ж засипали дівчину компліментами: "Ну що за тигриця", " модна, стильна красуня😉👏👍", "👏👏👏👏🔥🔥🔥🔥🔥молодця"," які приємні і красиві вигини тіла❤️❤️❤️КАТЮХА ти чарівна"," Катюша ти чудова", " ти красуня❤️❤️", " вона богиня 😍😍😍🔥🔥💙💙💙💙", "вражає", "Чорна пантера🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🐾 🐾рррррр клас".