Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно чоловік знаменитості, продюсер і репер Потап виставив кумедний ролик, запустивши танцювальний челендж в популярному серед зірок шоу-бізнесу додатку TikTok, де під трек коханої дружини "Yey or Ney" показав свій гардероб. Так, артист приміряв парочку улюблених вбрань, поки ззаду нього красувалося образу кілька полиць з колекцією бейсболок, кепок з прямим козирком, всіляких забарвлень і яскравих принтів. Перевтілення харизматичний виконавець доповнив запальними танцями.

"Yey or Ney ???

yeyorney так чи ні???

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

@kamenskux #nk який вам колір залітає??? 💛❤️🤍???"

Фолловери не пройшли повз: "мені залітає жовтий", " Ну напевно❤️💛", " Відос класний🔥 🤗 💛 😍❤️", " от не любиш, коли генієм називають. А такі пісні пишеш, просто 🔥 🔥 🔥 Льоша - найкращий😍", " @ realpotap, ти у всіх кольорах будеш виглядати сас😍 🔥".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.