Російську співачку Христину Орбакайте дізналися завдяки її зірковій мамі-артистці Аллі Пугачовій. І її давно сприймають як дорослу особистість, проте в мережі з'явився архівний знімок, на якому Христина ще маленька дівчинка.

Читайте Знай в Google News!

На колажі порівняли, як виглядала Крістіна Орбакайте в дитинстві і зараз. З юності у дівчини були тонкі риси обличчя і виразні очі. Навіть зараз співачка намагається підкреслювати свою витонченість і глибокий погляд.

Крістіна Орбакайте, фото: Instagram
Крістіна Орбакайте, фото: Instagram

"у дитинстві натуральна а зараз вся краєна перекроєна", " сильна жінка.", "Христина з роками стає все красивіше"," Христина і в дитинстві і зараз симпатична і приваблива", " красуня 🔥 👍 трудівник!! Молодець!!! Мамина гордість", "дуже гарненькі Христинки"," чудова динаміка", " прекрасна дочка чудової мами!👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼вся сім'я талановита","лебедушка" з казки Андерсена....Ви прекрасні! Так тримати", - пишуть коментатори.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше Крістіна Орбакайте зізналася, що відмовляла маму від народження дітей у шлюбі з Максимом Галкіним. За словами співачки, Алла Пугачова не вміє бути справжньою мамою, оскільки часто в дитинстві маленька Христина залишалася без її уваги.

Орбакайте розповіла, що дуже страждала з цього приводу. Адже її знаменитої мами постійно не було вдома.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, схудла Пугачова нарвалася на критику, "пампушечкой" була посимпатичнее.

Як повідомляв Знай. ua, Орбакайте спростувала чутки про розлучення з чоловіком одним кадром.

Також Знай. ua писав, що Пугачова показала себе з маленькою Орбакайте в минулому, не всі зацінили.