Екс-вокаліст колись популярної групи " Чай вдвоем” Стас Костюшкін після розпаду групи не загубився з уваги. Навпаки, Костюшкін відправився в досить успішне "одиночне плавання", зберігши любов всіх своїх фанаток.

Чималим чином, Стасу в цьому допомогло його ідеальне тіло-накачане, значне, з кубиками преса і великими руками. Але, стоп, що відбувається? Костюшкіна взяли і затьмарили. Причому зробив це той, хто не володіє такими ж даними.

Осторонь залишився і Тарзан. Теж-все життя качався, заробляв на тілі, і програв маленькому, щупленькому, але харизматичному Михайлу Галустяну Aka Гадя Петрович. Відповідна публікація з'явилася в Instagram жартівника-Костюшкіна. Він виклав фото, де знаменитості стоять втрьох. Голі по пояс Тарзан з Костюшкіним, і Галустян в піджаку на голе тіло.

"Отже результат конкурсу" хто тут сексі?"Для нас з Тарзаном @tarzan___official він не втішний . З неймовірною перевагою нас розгромив @m_galustyan !!! Питання, нахр*на ми качалися все життя? 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 Всім спасибі, пішов плакати 😢 😂 😂 😂 # галустян #номеродин#тарзанномердва#уменянетномера#Костюшкін"—- написав Стас. Шанувальники оцінили знімок і моментально закидали зоряне тріо жартівливими і схвальними коментарями.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, екс-соліст "Чай удвох" набив Пугачову – привітав з ювілеєм.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лоліта зловила голого Костюшкіна в борделі за "те саме місце".

Також портал "Знай.uа" писав, що екс-соліст Чай удвох відправився в чистилище.