Зірковий психолог Дмитро Карпачов пояснив причини чоловічих зрад.

Читайте Знай в Google News!

Ведучий реаліті шоу "Супермама" та проєкту "Детектор брехні", експерт з питань вікової психології Дмитро Карпачов назвав чотири причини, які можуть підштовхнути чоловіків до зради. Про це психолог розповів в соціальній мережі.

За словами експерта, більшість зрад - явище невипадкове. Для такого вчинку можуть бути різні підстави.

"Зрада - одне з найбільш травмуючих і стресових подій у житті жінки. Але, не дивлячись на деяку раптовість, більшість зрад відбувається не випадково. Як правило, у чоловічих зрад є причини", - зазначає психолог.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Карпачов пояснив, що у кожної людини є потреби - емоційні, інтелектуальні, а також в їжі, теплі, безпеці та інші. І людина відчуває себе щасливою, якщо всі вони, або принаймні більшість цих потреб задоволені.

"Коли ми знаходимося в парі, то прагнемо до того, щоб партнер, з яким ми поруч, міг задовольняти наші потреби. І якщо ж якісь важливі потреби не задовольняються партнером, ми відчуваємо "голод" і починаємо задовольняти його на стороні. Тому чоловік шукає на стороні те, що не отримує від своєї жінки", - пояснює психолог.

Дмитро Карпачов, фото: прес-служба СТБ
Дмитро Карпачов, фото: прес-служба СТБ

Дмитро Карпачов назвав основні чоловічі потреби, незадоволення яких штовхає його на зраду.

Інтелектуальні потреби - чоловікові нецікаво з жінкою, йому нема про що з нею поговорити, у них немає спільних цілей і цінностей.

Емоційні потреби - чоловік від своєї жінки отримує недостатньо любові, турботи, підтримки, розуміння, поваги та інших позитивних емоцій.

Тілесні потреби - чоловік не отримує від жінки хорошого сексу, якісну смачну їжу, комфорт і затишок в домі.

Потреби у визнанні - чоловік поруч зі своєю жінкою не відчуває себе важливим, значущим і оціненим.

"Якщо ви хочете, щоб чоловік вам не зраджував, усвідомте, що у нього є ці потреби і постарайтеся по-максимуму задовольнити їх", - зазначає Дмитро.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Карпачов застеріг про можливі проблеми в сім'ї під час карантину

Як повідомляв портал Знай.ua, Дмитро Карпачов пояснив, чи варто батькам брати дітей на роботу

Також Знай.ua писав, Карпачов пояснив батькам, чому дитина їм бреше