Студія "Квартал 95" розпочала зйомки нової комедійної мелодрами.

Читайте Знай в Google News!

Новий серіал кварталівців має назву "Врятувати маму". Прем’єра мелодрами відбудеться на телеканалі "Україна", а зйомки проходять у Києві.

зйомки серіалу "Врятуй маму"
зйомки серіалу "Врятуй маму"

За сюжетом серіалу, колишні вихованці дитячого будинку через 20 років після закінчення навчання приходять на зустріч випускників. Вони раді бачити один одного, дивуються змінам в житті колишніх "друзів по нещастю".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Але на зустріч не приїхала їхня улюблена вихователька, яку всі називали Мамою.

Четверо вихованців: Світлана, її колишній чоловік Костянтин, Дмитро та Шурик вирішують негайно поїхати до Мами додому, оскільки вона обіцяла бути на зустрічі.

Виявляється, в будинку, де вона жила, майже всі квартири продані підозрілій фірмі, а сама вихователька зникла. Герої починають розслідувати справу, щоб дізнатися, хто стоїть за зникненням Мами.

зйомки серіалу "Врятуй маму"
зйомки серіалу "Врятуй маму"

"Зворушлива та добра історія про виховательку та уже дорослих людей, які виросли у дитячому будинку. На глядачів чекає багата на події історія, наповнена пригодами, неочікуваними поворотами та каскадерськими трюками. Будуть флешбеки в минуле життя, які покажуть, як Мама їх виховувала, захищала та любила", - коментує режисер-постановник проєкту Андрій Сілкін.

У головних ролях: Тамара Антропова (Світлана), Олександр Печериця (Костянтин), Віталій Салій (Шурик), В’ячеслав Довженко (Дмитро ), Ксенія Архангельська (Мама), Ігор Портянко та інші.

актори Довженко, Салій, Печериця
актори Довженко, Салій, Печериця

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, актриса фільмів "95 кварталу" Анастасія Задорожна врятувала одразу два життя

Як повідомляв портал Знай.ua, студія "Квартал 95" приготувала 3 прем'єри - продовження комедії "Папік", новий проєкт "Дикі" і комедію "100 тисяч хвилин разом".

Також Знай.ua писав, Кравець з "Квартал 95" вперше змінила зачіску, актрису не впізнати