Популярна російська модель, яка прославилася на весь світ не тільки своєю професійною діяльність, а й благодійністю, часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram.

Так, цього разу зіркова красуня показала в соцмережі яскравий кадр зі святкової фотосесії, на якому позує в компанії темношкірої подружки.

Читайте Знай в Google News!

На новому фото моделі позують в цікавій локації - вони стоять на стільцях в кімнаті зі старовинними дверима і розкиданими на підлозі новорічними гірляндами. Перед камерою Наталя з'явилася в модному чорно-білому костюмі, під піджаком якого видно білу блузку, а через плече у неї висить невелика сумочка. Волосся моделі розпущене і недбало укладене, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до фото Водянова написала: "Близькість і єдність у новій святковій кампанії @toryburch, знятій Tim Walker. А ви вже зайнялися новорічними подарунками? Особисто я вже так, аж з жовтня!". Фанати в захваті від нової фотосесії зірки, її завалюють компліментами в коментарях до публікації.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, російський мільярдер вимагає у колишньої Наомі Кемпбелл повернути подарунки на 3 млн доларів.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що 38-річна супермодель Водянова не збирається старіти і виглядає молодше дочки.

Також портал "Знай.ua" писав, що Водянова шокувала своєю промовою на стадіоні Уемблі.