Популярна колись співачка, учасниця сексуального тріо "ВІА Гра" Альона Вінницька, яка також є композитором і автором пісень, часто радує публіку яскравими публікаціями в соцмережі Instagram.

Так, цього разу зіркова красуня показала чарівне осіннє фото, на якому з'явилася в пікантному образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, на новому знімку Олена відображена в цікавій локації, вона стоїть біля кам'яної стіни, заплетеної диким виноградом з багряним листям. Перед камерою співачка з'явилася в ошатному образі - на ній червоне плаття на тонких бретельках, яке виблискує на сонці паєтками. Цей наряд підкреслив спокусливе декольте. Свій образ красуня доповнила витонченими сережками, її волосся акуратно укладені, а на обличчі легкий макіяж і блаженна посмішка, вона притиснула очі. У підписі до публікації Вінницька написала: "Червоне золото осені. Дерева ще не скинули. Ще є час нам жінкам покрасуватися. Бабине літо". Фанати в захваті від нового фото зірки, її завалюють компліментами в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Мейхер хотіла пококетувати, але занадто розсунула ноги.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка ВІА Гри роздяглася догола для благої мети.

Також портал "Знай.ua" писав, що Віра Брежнєва показала, як виглядала до популярності.