Всесвітньо відома супермодель російського походження і колишня дружина американського актора Бредлі Купера Ірина Шейк часто радує шанувальників яскравими фотографіями в соціальній мережі Instagram.

На карантині роботи у моделі стало куди менше через скасування показів і світських заходів, але, схоже, вона не сумує. Цього разу модель опублікувала у своєму мікроблозі чарівне фото, на якому позує у себе вдома. Схоже, зірка дотримується правил карантину і проводить час в самоізоляції.

Читайте Знай в Google News!

Нове фото Ірина зробила сама, вона сіла перед дзеркалом у вальяжній позі і закинула ноги на туалетний столик. Перед камерою зірка з'явилася в спокусливому костюмчику, який складається зі світлих шортиків з малюнком і такої ж футболки, а на ногах моделі забавні теплі уггі. Волосся красуні недбало укладені, а на її обличчі немає макіяжу, вона ніби кривляється сама собі. У підписі до публікації Шейк написала:"Home work". Фанати моделі в захваті від її спокусливого образу і засипають її компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ірина Шейк показала фанатам чорну кудлату тварюку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що ночнушка намагалася втекти від розкішної Шейк.

Також портал "Знай.uа" писав, що стан Ірини Шейк схвилював фанатів.