Розважальне шоу "Хто зверху?", яке показує Новий канал, не перестає дивувати українців несподіваними секретами зірок.

Так, в рамках програми стало відомо, що фотограф Соня Плакидюк вміє керувати вертольотом, а нещодавно розкрилися подробиці зустрічі гумориста і імпровізатора Improve Live Show Романа Міщерякова з видрою. У свіжому випуску "Хто зверху?"Рома зізнався, що дуже здивувався, побачивши тварину в будинку.

Читайте Знай в Google News!

"Я вів корпоратив, і після його завершення заснув. Потім мене різко розбудив гучний звук. Відкрив очі, а біля телевізора, який залишив включеним, стояла на задніх лапах річкова видра. Тому мій факт - мене розбудила видра. Коротко кажучи, це був будинок зі зрубу, а поруч знаходилася Річка. Тому видра через дах залізла в будинок і впала до мене в кімнату. Від цього звуку я прокинувся, сів на ліжку. Ми з нею просто застигли, дивлячись один на одного", - розповів подробиці несподіваної зустрічі гуморист. Міщеряков також додав, що видра не кричала, на відміну від нього самого.

Хто зверху, фото - Новий канал
Хто зверху, фото - Новий канал

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, підопічні Кравець з "Жіночого кварталу" довели чоловіків до божевілля.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що на українських екранах стартувало шоу "Хто зверху?"з Притулою і Нікітюк.

Також портал "Знай.ua" писав, що Кошовий став ведучим нового шоу.