Новина про смерть сатирика Михайла Жванецького потрясла практично весь пострадянський простір. Жванецький був легендарним коміком, чиї шоу були видатними і збирали цілі зали на тисячі глядачів.

За свою кар'єру Жванецький встиг і непогано заробити. Зокрема, після смерті, у легендарного сатирика залишилося нерухомості на 500 млн рублів.

Російські ЗМІ опублікували інформацію про нерухомість Михайла Жванецького. Зокрема, у нього була дача в селищі Грибово в Підмосков'ї. Площа житлового приміщення склала 540 м2, а ділянка повністю засаджений соснами.

Михайло Жванецький, скріншот: Youtube
Михайло Жванецький, скріншот: Youtube

До слова, Площа ділянки становить майже 3 гектари. Дача Жванецького знаходилася поруч з дачею олігарха Андрія Мельниченка і легендарного виконавця Юрія Антонова.
Також у Жванецького залишилася шестикімнатна квартира в Москві, площею 252 м2 в житловому комплексі "Будинок письменників", практично в самому центрі столиці РФ. Приблизна ціна такого житла - 300 млн рублів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Крім того, на рахунку Жванецького залишився заміський будинок під Троїцькому, з ділянкою, площею 10 соток. Орієнтовна вартість становить 30 млн.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, помер Михайло Жванецький: попрощався з усіма ще рік тому

Як повідомляв портал " Знай.ua", похорон Жванецького суворо засекретять: чому не пустять попрощатися з сатириком

Також " Знай.ua" писав, що Пугачова сумує за загиблим другом Жванецькому: "ти завжди в моєму серці..."