Катерина Варнава - учасниця "Comedy Woman" і телеведуча. Зараз колишня партнерка Лесі Нікітюк і Сергія Притули в шоу "Хто зверху?" наважилася показати себе без одягу в соціальній мережі Instagram.

Вона постала перед своїми шанувальниками абсолютно гола, зігнувши ногу в коліні і нагнувшись, блиснувши спокусливим силуетом.

Читайте Знай в Google News!

Права її рука частково прикрила бюст, все ж залишивши фанатам можливість розгледіти груди. Сідниці ж не були прикриті, а використання тіней і вдале освітлення зробили знімок шедевральним. "... потрібно бути смішним для всіх", - написала вона в підписі до фото.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Мистецтво, любов, обожнювання, обіймання, розцілування", "Настрій "Зламай всі пальці на руці, коли раптом пишеш ти не мені", " У мене це фото викликало, смуток і відчуття, що вас не допанімают! (я не песиміст, якщо що!) я так бачу!", "Дуже красива, дуже зворушлива. Весела, але несмішна. Смішні ваші сценки і ролі. Ви завжди для мене красуня", - написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Колишня" Притули покосилася після невдалої пластики? У красуні вирячилися очі і губи стали " качиними"

Як повідомляв "Знай.ua", "Помилувана" Миротворцем Варнава поцілувала якогось волохатого пса

Знай.ua писав, Лободу терміново госпіталізуваві: співачка пошкодила важливий орган.