Відомий пластичний хірург і колишній чоловік слави Камінської Едгар опублікував новий пост в соціальній мережі Instagram, в якому відповів на питання, чи приносить Пластична хірургія сімейного щастя.

Едгар Камінський поділився кількома реальними історіями, що відбуваються в клініці.

Читайте Знай в Google News!

Спочатку він представив приклад, який стосується дівчини, яка прийшла на консультацію по збільшенню грудей. У неї відсутня жирова тканина, молочна залоза не розвинена, а об'єм грудей — 0, прим цьому форма — дві ареоли і соски.

"Дівчина старше 30, мама трьох дітей, більше 12 років у шлюбі, дружина заможної людини. Hermès Kelly, годинник Van Cleef Lady Arpels Papillon, браслети Cartie Love, Bentley, Охорона. Хоче невеликий розмір (не більше третього), щоб груди виглядали природно і щоб нікого не здогадався", — додав він.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Другий же приклад стосується іншої жінки, яка бажає змінити форму носа, який зараз у неї невеликий і зміщений в сторону, є горбинка і він асиметричний. Ця дама одягнена скромно, невисокого зросту і старше сорока.

"Прийшла разом з чоловіком. Двоє дітей навчаються в університеті за кордоном. З чоловіком в основному живуть за кордоном в різних країнах. Разом зі студентських років. Жінка хоче більш симетричний ніс і менш виражену горбинку", - поділився Едгар.

А потім заявив, що таких історій тисячі. Людина при дорослішанні приймає рішення, оплачувати операцію самостійно або з сімейного бюджету, хоча це може бути і подарунком коханого. Тому, такі приклади, показують і доводять становлення сімей і жінок щасливими і міцними спочатку, з кривим носом або маленькими грудьми. Не після операцій або завдяки їм.

"Чи впливає результат операції на відносини всередині сім'ї? Ні. Після стількох років у шлюбі зовнішність не є значущою. Зміна зовнішності не допоможе створити або утримати сім'ю", — розповів відомий пластичний хірург.

Він виділив уважність, чесність, чуйність, комунікабельність, довіру, щирість і доглянутість, як справжній секрет міцної сім'ї, а ось пластика працює лише для себе. Красива зовнішність лише може допомогти швидше завести роман або познайомитися, а ось звикнувши до зовнішності, людина починає розкривати внутрішній світ партнера.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, колишній слави Камінської зізнався, скільки заробляє: "Моя мрія - бути класним і багатим"

Як повідомляв "Знай.ua", Едгар Камінський назвав причину розлучення зі Славою "неангелом": остання сварка стала вирішальною.

Знай.ua писав, Слава Камінська несподівано повернулася до Едгара: "Любов в очах"