Олексій Потапенко – відомий український виконавець, продюсер і чоловік Насті Каменських, який нещодавно обдурив фанатів "подорожжю" до Японії, часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram.

Так, цього разу артист вирішив показати фанатам кумедне фото, на якому позує в туалеті.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, фото Олексій зробив сам, він закрився в туалеті і почав себе фотографувати, видно, йому подобається ця справа. Перед камерою він з'явився в чорній шкіряній куртці, під якою видно темну толстовку і білу футболку. Потап гордовито дивиться в камеру з легкою усмішкою на обличчі. У підписі до кадру він написав: "Обожнюю фотки в туалеті, якийсь в них є сакральний сенс, Ви так не вважаєте? What about WC pics? You don’t mind, do ya?". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Потапа, засинаючи її компліментами і жартами в коментарях.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.